zwoong® Hotel
À partir de 399.00
Zwoong, het ergonomisch matras

Omdat je slaap nodig hebt om te leven, doe je het maar beter goed! Met de ergonomische matrassen van zwoong® haal je comfortabel, uiterst kwalitatief slaapcomfort in huis dat jouw lichaam, rug en spierweefsel optimaal helpt recupereren. De anti-allergische en anti-bacteriële zwoong® matrassen zorgen voor een gezonde, verkwikkende nachtrust. Elke nacht opnieuw!

En omdat we geen valse beloftes willen verkopen, krijg je exclusief op onze webshop 10 jaar garantie op elk matras! Bestel hier zorgeloos jouw zwoong® matras en geniet voortaan van een comfortabele, ergonomische slaap.

Elk zwoong® matras wordt in België gemaakt door vaklui met jarenlange ervaring.

Alle zwoong® matrassen zijn uiterst ergonomisch, anti-allergisch en opvallend comfortabel.
Het onderlinge verschil zit 'm enkel in de opbouw van de matraskern.
Eén voor één goed, beter, best.

Waarom zwoong®?

Reeds meer dan 50 jaar maken we werk van ergonomische matrassen en kussens met de perfecte ondersteuning en een hoog comfortgevoel. Met zwoong® kies je dan ook voor superieure ergonomische kwaliteit en een ongekend slaapcomfort. Niet voor niets werd zwoong® Comfort in 2021 door BESTE.BE verkozen tot beste ergonomische matras.
Bovendien worden alle zwoong® producten ecologisch verantwoord geproduceerd en op een volledig natuurlijke manier anti-allergisch en anti-bacterieel behandeld

Naast een optimale nachtrust, biedt zwoong® jou ook voor matrassen en toppers een gratis levering, 120 nachten proefslapen en 10 jaar garantie. En dit aan de beste prijs. Dáárom zwoong®!

Purotex anti huisstofmijt matras campagnefoto

Gedaan met die huisstofmijt!

Aangezien er meer en meer mensen last krijgen van allergieën, wordt élke zwoong® Hotel matras met het revolutionaire Purotex® behandeld tegen allergenen en huisstofmijt. Zo hoef je daar alvast niet van wakker te liggen. Slaapwel!

Lees hier hoe we het doen

Verleng gratis je garantie

Kocht je jouw matras op een andere plek dan via zwoong.com en met 5 jaar garantie? Registreer dan snel je matras en verleng je garantie gratis tot 10 jaar.