Welke matras kies je nu best?

Het blijft voor velen een moeilijke keuze; Welke matras kies je nu best?
Om je op weg te helpen geven we hier bondig de voordelen van elke matras. Zo kun jij, aan de hand van wat jij belangrijk vindt, makkelijker de matras kiezen die het best bij jou past.
 
Vooreerst: Als matrassenexpert sinds 1985 weten we goed waarmee we bezig zijn.  Alle Zwoong® matrassen zijn dan ook stuk voor stuk uiterst ergonomisch, anti-allergisch en anti-huisstofmijt behandeld. Je mag dus er dus gerust in zijn dat je bij Zwoong® ergonomische slaapcomfort koopt met een zeer goede ondersteuning van jouw lichaam. Gegarandeerd!

Ondersteuning haal je vooral uit de matraskern. De best ondersteunende matrassen zijn pocketvering matrassen en koudschuimmatrassen. Vandaar ook dat Zwoong® heeft beslist deze twee matraskernen te optimaliseren. Ze zijn soepel, zeer vochtregulerend en vangen, elk op hun eigen manier, zeer goed de druk van het lichaam op.

Pocketveren matras

Zwoong® pocketvering matrassen bestaan uit veren die één voor één verpakt zijn in aparte zakjes (pockets). Op deze manier kan elke veer afzonderlijk bewegen en reageren op plaatselijke druk. Om preventief te reageren op de verschillende lichaamsdelen, zijn de meeste pocketveren matraskernen nog eens ingedeeld in hardere en zachtere zones. De schouder- en heupzone zijn bijvoorbeeld voorzien van veren die minder tegendruk geven dan pakweg de beenzone. Deze indeling vraagt veel know-how, maar resulteert in een ergonomische matras van topkwaliteit.

Om comfort toe te voegen aan een pocketvering matras, wordt elke matras voorzien van een soepele afdeklaag. Deze zorgt ervoor dat je een comfortabel, aangenaam gevoel krijgt en je geen last hebt van de matraskern zelf.

 Voordelen van een pocketveermatras:

+ Zeer ergonomische matras
+ Geleidelijke ondersteuning

+ Ingedeeld in verschillende 'comfort'-zones
+ Extreem goede ventilatie
+ Zeer lange levensduur
+ Stevige matras
+ Zoals op hotel

Zwoong® pocketvering matrassen:

+ Zwoong® Hotel matrasPocketvering matras met geîntegreerde topdekmatras
+ Zwoong® Circular matras: Circulaire, ecologische matras met pocketveren

 

Koudschuim matras

Zwoong® koudschuim matrassen bestaan uit (meerdere lagen) veerkrachtig schuim, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van jouw lichaam en geoptimaliseerd voor een optimale ventilatie. Hoe meer schuim er verwerkt is in een matras, hoe veerkrachtiger ze wordt. De high-density Zwoong® koudschuimmatrassen bieden dan ook een zeer goede ergonomische ondersteuning. Het schuim zorgt immers voor tegendruk wanneer het harder wat ingeduwd. Maar bij Zwoong krijg je méér: Zwoong® voorziet ook alle koudschuimmatrassen van extra comfortzones voor een nog grotere ergonomische ondersteuning. Ook bij de zwoong® kouschuim matras wordt het comfortgevoel gehaald uit de bovenste laag van de matraskern.


Het grote voordeel van de Zwoong® koudschuimmatras is dat er nooit kuilvorming ontstaat. Het zorgt tevens voor een goede ondersteuning. 

Zwoong® koudschuim matrassen hebben een open celstructuur. Hierdoor ventileert jouw matras uitermate goed en beschikt het over een zeer goede vochtregulatie van uw matras.

 Voordelen van een Zwoong® koudschuim matras:

+ Hi Resilience matraskern
+ Stevige ondersteuning
+ Goede ergonomie (Best geteste matras 2020 beste.be)
+ Zeer hygiënisch (ventilatie en luchtcirculatie)
+ Geen kuilvorming
+ Past zich makkelijk aan 

Zwoong® koudschuim matrassen:

+ Zwoong® Comfort matras: Dual comfort, Hi Resilience 3 zone koudschuim
+ Zwoong® Deluxe matras: Hi Reslience 7 zone 3 layer koudschuim

 

 

Bekijk hier alle Zwoong® matrassen!